Vi er to erfarne økonomifolk som har arbejdet tæt sammen gennem flere år i bl.a. Danish Air Transport A/S. Vi er stærke sammen med en kombination af stor erfaring som ejerleder og strategisk ledelse kombineret med dyb faglig indsigt i drift af en økonomifunktion og tunge økonomiske analyser.

I fællesskab kan vi levere hele processen fra dybdegående analyse og budgettering til kortlægning af finansieringsbehov og kommunikation med bestyrelse, ledergruppe og pengeinstitut.

Vi er direktionens og bestyrelsens medspiller, vi stiller ikke opgaver, vi løser dem.

Lars Høeg

HD Regnskab, Cand.Merc.Aud., Insead

Lars er en forretnings- og udviklingsorienteret leder med et fagligt afsæt i økonomi og finansiering. Lars er stærk i analyse og kommunikation af komplekse økonomiske forhold, herunder krisestyring og håndtering af bank/finansieringsrelationer.

Lars har grundigt kendskab til national og international finansiering, samt stor ledelseserfaring med daglig coaching af ledere og medarbejdere.

Rekvirer Lars’ CV på mailen nedenfor

Mail: lh@plusbp.dk

Ring: 4013 4239

Brian Christensen

HD Regnskab og Cand.Merc.Aud.

Brian har en veludbygget regnskabsfaglig værktøjskasse både fra sin tid som revisor, samt sin tid på den anden side af bordet, herunder som leder af regnskabsfunktionen. Brian har prøvet kræfter med en række forskellige opgaver – fra den lokale selvstændige erhvervsdrivende til store internationale koncerner.

Brian har et solidt teoretisk fundament indenfor regnskabsmæssige forhold.

Rekvirer Brians CV på mailen nedenfor.

Mail: bc@plusbp.dk

Ring: 2984 1448